Werkwijze aankoop

Zodra er een opdracht bij De Taxateur en aankoopspecialist binnenkomt, zij het telefonisch of via internet, worden de opdracht en onze aankoopcondities met u doorgesproken. Bij elke willekeurige opdracht wordt er kontakt met u opgenomen om deze opdracht door te nemen.

Bij een zoekopdracht gaat De Taxateur en aankoopspecialist voor u op zoek aan de hand van onze relaties (collegamakelaars) en het internet. Indien gewenst plaatsen wij een advertentie. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra wij op een voor u geschikt pand stuiten, wordt dit aan u voorgelegd. Indien uw belangstelling hiervoor is gewekt en wij de afspraak met u hebben om vervolgens uw eventuele aankoop te begeleiden verloopt het proces als bij de complete aankoopopdracht.

ook wanneer u zelf al een of meerdere objecten op het oog hebt, kunt u ons een aankoopopdracht geven.

Complete aankoopopdracht

 • Er wordt door ons een afspraak tot bezichtiging gemaakt met de verkopende partij(en) inzake het(de) door u geselecteerde object(en).
 • Vervolgens gaan wij, samen met u, het(de) pand(en) bekijken en krijgt u van ons een mondelinge taxatie van hetgeen is bezichtigd, voorzien van een gedegen uitleg over de bouwkundige staat van het object en advies over het traject om te komen tot een eventuele aankoop.
 • De meeste panden worden aangeboden met een vraagprijs. Op basis van onze taxatie en uw goedkeuring brengen wij een bod uit bij de verkopende partij. in de bieding kunnen de aanvaardingsdatum en eventuele roerende zaken mee worden bedongen. Na onderhandeling komt de koop dan wel of niet tot stand. Wanneer de aankoopopdracht niet slaagt, doordat er prijstechnisch niet verder onderhandeld kan worden, vervolgen we de zoekopdracht. Onze opdracht eindigt pas bij het ondertekenen van de akte bij de notaris of bij het intrekken van de opdracht (no cure no pay).
 • Afspraken en biedingen geschieden altijd in overleg met de opdrachtgever.

Bel mij terug

 1. Geen naam ingevuld
 2. Geen (geldig) telefoonnummer
 3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer
 6. Ongeldige invoer
 7. Wij beschermen je persoonlijke gegevens zorgvuldig en gebruiken je gegevens niet voor andere doelen.
 8. Gaat u akkoord?
 9. Ongeldige invoer

Contactgevens

De Taxateur & Aankoopspecialist
Mevr. G.Y. Zijlstra RMT RT
Trekwei 3A
9104 AB Damwald
info@detaxateur-aankoopspecialist.nl
+31 (0)6 - 46 426 579

NWWITaxateursunieVastgoedprovastgoedcerttvi